FRIZER BESI

që nga viti 2002

Rreth nesh

Frizer për fëmijë ”BESI”

Frizer për fëmijë ”Besi” ofron prerjen e flokëve për të rritur, dhe vecanarisht për fëmijë.

Me një përvojë shumë vjecare, tek ne jeni në duar të sigurta.

Open Hours

Hënë – Shtune: 9am – 10pm

Rezervimet

Bëni një rezervim

Tek ne mund të bëni një rezervim, dhe pritja në radhë nuk do të jetë shqetësimi juaj!

Frizer për Fëmijë BESI

Kontakti

Dërgoni një Mesazh